Om oss


Great shift är ett bolag med ett stort engagemang för att skapa ett hållbart arbetsliv. Vi är övertygade att glädje, skönhet, mod och kreativitet behöver ta plats i större utsträckning i arbetslivet. Våra metoder är utvecklade utifrån ett helhetsperspektiv.


En flytt eller ombyggnation ser vi som en chans för er att med relativt små medel åstadkomma en stor positiv förändring där ni tar hand om er viktigaste resurs, era medarbetare.


Vi vill att vårt arbete verkligen ska göra skillnad och att ni ska känna er trygga.  Våra projektledare, arkitekter, inredare och coacher finns därför med under hela processen och vi utvärderar alltid resultatet för att ni ska kunna se effekten av arbetet.


Jag grundade Great shift för att skapa ett skifte mot en sundare arbetsmiljö . Genom Great shift får jag omsätta mina erfarenheter som inredare, ledare och coach till en bättre vardag för de vi arbetar med. Vårt fokus på att fånga upp alla delar av din arbetsdag och skapa en bättre vardag för dig.Moa Öhman, grundare av Great shift